RozenbergSprenger grafische media staat ingeschreven bij de K.v.K. te Groningen onder nr. 67771424

gallery/7320875-oude-drukpers-brieven-over-willekeurig-gerangschikt-richten-over-gehele-oppervlak

 

RozenbergSprenger grafische media kent een rijke grafische geschiedenis.

Opgericht in 1932 door Klaas Rozenberg, met een broekzak vol verschillende loden letters, op de slaapkamer, onder de naam Rozenberg Drukkerij,

 

Zoon Bert Rozenberg is als 14 jarige jongen in de zaak gekomen. Na jaren op winkelcentrum Paddepoel gevestigd te zijn is de drukkerij in 1997 door zoon Henk Rozenberg en dochter Marianne Rozenberg overgenomen, deze zijn verhuisd naar een groter pand aan de Bovenstreek in Groningen.

 

In 2012 is Rozenberg Drukkerij na jaren zelfstandig geopereerd te hebben, overgenomen door een Friese drukkerij, welke een jaar later door de economische malaise failliet is gegaan.

 

In mei 2013 heeft Marianne Sprenger-Rozenberg, de derde generatie drukkers, de stap gezet om door te gaan in de grafische wereld en heeft haar partner, Frans Sprenger, onder de naam RozenbergSprenger grafische media het bedrijf gestart vanuit huis met weinige middelen en steeds verder uitgebouwd. Van maart 2015 tot september 2019 zijn het kantoor en de produktie te vinden geweest aan het Oeverkruid op bedrijventerein het witte lam en sinds september 2019 naar eigen lokatie te Bierum.

 

 

Sinds september 2019 gevestigd aan de Spijksterweg 4 te Bierum, bezoek alleen op afspraak.

Wij kunnen U alles leveren op het gebied van borduur, druk, sign en textiel, met grote flexibiliteit door eigen productie.